Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla kan inte spela teater

Ni skrev mitt liv i mina handflator när jag föddes
Barnet i mig
Skriker fortfarande

Ni tilldelade mig en roll och en scen som jag inte fick synas på
Min uppgift var
Att sköta ljuset

Som barn sprang jag alltid in på scenen
För att
Få uppmärksamhet

Men nu har jag lärt mig min plats bakom draperierna
Medan pojkarna
Läser Shakespeare

Skuggorna i kulissen döljer mig från publiken
Men jag antar
Att alla
Har ett manus att följa




Fri vers av taxmannen
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-27 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taxmannen