Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar ut




Dina fingrar skriver ackordformade. Dina tankars toner dansar på vitt ljus. Du lever skapande i smyg. Som persienner i melerade kontorsrum tecknar vägar ut.

Heltäckningsmattetystnaden är den före applåderna. Om någon säger att du inte kommer vidare. Är det för att du vill vara. Just där.

Finger böjer persienn, lyfter moll till dur. Ljus flödar, oändlig scen. Dina fingrar skriver ackordformade. I väggens skuggspel galopperar vilda hästar.




Prosa av nattsagan
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-22 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattsagan