Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad du behöver och vill kan inte mätas i vad du får eller tar, utan i den trötthet som kommer av ansträngningen. Till den tröttheten förlorar du allt.


sällskap

Framför dig går människorna bra på sällskap. Du följer inte efter men studerar deras spår. Du saknar allt de skulle sakna om de inte haft varandra. Deras smälta flingors kartor finns inte för dig att följa.

Bland flingorna som ännu inte fallit ser du virvlar i försök att komma närmare en vän. Flingors fall kan verka som en dans men dansers rörelser är valda. Du blir människa om vad du gör är gjort som resultat av val.

Medan du går och faller utan anledning. Du önskar snöskred, för att flingorna ska komma närmare varandra och du ska slippa resa dig igen. Låt de med kunskap om att existera vara de som fortsätter.






Prosa av nattsagan
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-08 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattsagan