Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jord

Jord
bär mig
utom dig
Led mig
varsamt
till regnvattnets flöden



Vind
härda mig
inom dig
väv mig ett klänningsflor
av främlingsljus
från midvinternattens rämnor.




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-23 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson