Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en ängel sänd från Dig


Azebe

Som ängeln Gabriel kom Azebe som ett bud.

Där ute till havs kändes du så nära. 

Min väg tycktes belysas som av himmelens alla stjärnor tillsammans. 

Känner nu ett hopp någonstans långt inne i mig dit ingen ser,

inte ens jag själv,

men känslan finns om att det även nästa år blir en vår,

 som kanske blir en aning mindre svår då sår kan läka eller åtminstone få lägga skorpa på.

 

 

 




Fri vers av wildah
Läst 311 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-23 19:40



Bookmark and Share


  Radiant
Tycker mycket om denna
känner igen känslan
2013-11-26

  Lars Hedlin
Bra förmedlat med känsla!
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah