Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan ett liv rymmas

Hur kan ett liv

rymmas i ett hjärta


hur kan alla stämningar

som endast snuddat

vid medvetandets rand

under år av sökande

rymmas


i upplevelsen

av kärlek




Fri vers av livsdans
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-23 21:04



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Enorma frågor, det blixtrar av existentiell filosofi och jag känner varje ord här som bekräftande...svaret ska nog bara upplevas..inte konkretiseras...?
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans