Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorts återgång till att skriva korta texter som inte har någon bestämd hemvist i en genre. Bilden lät sig fångas in då jag gick med håven i nära anslutning till en digitalkamera, i krokarna av Hägersten.


Villkorat liv (ur bok sju)



Döden skänker frid
i vår korta levnads tid

för överlevande alla
känslorna svalla

snart nog lien
sveper gräset igen




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-24 16:48



Bookmark and Share


  maria kide
Riktigt bra
2013-11-26

  ULJO
Klockrent
2013-11-24

  Nanna X
storslagen med rim och allt
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP