Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förhålla sig till Dylan Thomas

Till magisk röst av Dylan Thomas sort
kan jag ej nå men Du kan nå en bit
dock sjung din egen sång, den tar dig dit
och glöm grön eld och gård som svävar bort

you don´t need Dylan Thomas´s sacred light
skriv egna ord om kärlek, sorg och tröst
de tål att sägas med din egen röst
do not go gentle into that good night




Bunden vers (Blankvers) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-24 01:00



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Tack upplyftande text om att vi själva kan skapa och ha ordet bravo



2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman