Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöregn

Vi har gråtit hela natten. Skrikit framför krossade speglar och kraschade liv. Som om vi var fel, som om det var vi som hade kraschat och inte världen utanför. Och även när det är soligt utanför så är det ett jävla spöregn i ditt hjärta som bara eskalerar och det slutar aldrig regna för du är varmt och kallt som möts till åska.

Men vi hatar alla svin
Vi ska mörda deras flin
Vi ska slakta ert skratt
Och vinna vår natt






Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-24 12:25



Bookmark and Share


  ackusativ
Jag associerar, som jag tror jag minns jag gjorde från någon av dina tidigare texter, slutraderna till en arg supporterramsa - och med din text blir det väldigt bra. jag kanske associerar fel - men det kanske spelar mindre roll. det är den kraften som jag tror mig ha sett i verkligheten så att säga, men omvandlad till något annat, eller något mer. ett skrikande utanförskap - rösterna vill egentligen säga detta? tack för ytterligare en bra text.
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Nödfall