Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brustet kors

 

 

Ett kors har brustit

tårar har fallit.

Min tro, min Gud

sänker ner sin hand.

För att Hans trogna

ska göra korset helt igen.

Binda samman alla lösa trådar 

att våga tro igen.

Ett kors har brustit

men inte vår tro.

När biskopar 

och ärkebiskopar 

tjänar andra herrar.

Måste vi lita på Gud

då måste vi lita på oss själva.

För vår inre syn

och i våra hjärtan 

står korset återigen 

helt på Golgata berg.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-25 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är bedrövligt ställt nu.
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP