Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något jag länge tänkt skriva


Jag tänder ett ljus

 

jag tänder ett ljus

för dig

som aldrig lyssnar

 

jag tänder ett ljus

med hopp om att du ska förstå

att det finns flera än dig

att tänka på

 

jag tänder ett ljus och ber

att sorgen som finns inom mig

en dag ska bytas mot glädje

 

jag tänder ett ljus

för alla som inte har någon

att luta sig mot

när livet stormar

 

jag tänder ett sista ljus

för alla som känner sig ensamma

trots att det finns många omkring

så kan ensamheten kännas svår

 

anits 26 november 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-26 20:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och omtänksamt...
2013-11-29

  Eva Helene VIP
Värmande läsning, fint!
2013-11-29

  ULJO
Så fint och trösterikt
2013-11-27

  Anya VIP
Jättefint! Känna medkänsla är stort.
2013-11-27

  Ljusletaren
Så bra skrivet och det flera ggr om/kram
2013-11-27

  Lars Hedlin
Mycket bra och ödmjukt!
2013-11-27

  Fem hjärtan VIP
Så fina och varma rader!
2013-11-27

  Bibbi VIP
Står med i detta.
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP