Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstaget

Den flackande blicken
Skuggorna i dekadansen av mitt liv
Brinner framför ögonen
Så jag håller dom öppna

Rummet snurrar
Ljudet av ingenting äter upp mig inifrån
Hans ord lyser igenom
Men jag kan inte känna någonting

Finner mig plötsligt
Under marken
Ångestfyllda andetag mot en främling
Jag vill inte minnas

Jag gjorde ett misstag den kvällen
Det var inte att gråta på vägen hem
Det var inte att ge mina andetag till en främling
Misstaget var du




Bunden vers av taxmannen
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-26 21:55



Bookmark and Share


  träsnidaren
Så starkt.

2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

taxmannen