Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Om natten
kommer tankarna
den ena tanken
avlöser den andra
ingen fullbordas

Spår av livsresan
dyker upp
en del glimrar
mer än andra

Om varat
som både kan vara
lustfyllt
och tungt
som en berg och dalbana

Skrivandet blir
på något sätt
en nattlig terapi
det rensar




Fri vers av AA VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-27 00:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Helt rätt! Att skriva är terapi.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP