Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En orolig tid

Uniformen
de rakade huvudena
och järnrören
har bytt skepnad

Idag har de kommit in i värmen
bär kostymer
är välfriserade
polerade
väger orden

Men under ytan
är det unket

Främlingsfientligheten
finns i salongerna
och sträcker ut sina tentakler

Vi lever i en orolig tid
Europa marscherar
i Armani och kritstrecksrandigt




Fri vers av AA VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-27 00:30



Bookmark and Share


  Rebella
Gillar skarpt
du är duktig
2013-11-28

  Lärling
Bra text. Viktigt att vara uppmärksam...
2013-11-27

  Sofhia Wirström
denna kamp ska ej tystas

2013-11-27

  queenia
Skall aldrig tystna denna kamp mot Sd politik!
2013-11-27

    ej medlem längre
väldigt träffande, med både ifrågasättandet av blindheten med konsumtionen och vallfärdandet till köpeslycka.. och mitt i det.. skiner armani och kritstrecksrandigt.. också ser ingen dem? ..fast det är precis som här skrivet, mycket troligt väldigt unket under ytan. Jag önskar Jupiter kunde rädda oss från detta med... bra, berörande text..
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP