Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det egentligen det du vill åt


jag kan ge dig

en total upplevelse


är det det din kåthet du
trånar efter ?


eller är det mig du egentligen vill ha?






Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-27 01:27



Bookmark and Share


  narcissus
söker inte,resonerar bara..
2013-11-27

  Peter Stjerngrim VIP
Frågan som känns mer väsentlig är
- Vad är det du egentligen söker?

2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus