Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


ORO

 

en ny dag

nya möjligheter

en oro inom mig

som inte vill släppa

 

en ny dag

där jag får vara

hos mina fyrfota vänner

hela dagen

 

det är en glädje

som jag hoppas

få min oro att släppa

 

anits 27 november 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-27 10:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kramar och värme till dig!
2013-11-28

  poetryGirl
Djur är en härlig tröst
2013-11-28

  Bibbi VIP
Hoppas det bästa för Dig.
2013-11-27

  ULJO
Mycket glädje finns hos ett djur
2013-11-27

  Sofhia Wirström
djur är bra
för kropp
för själ
lugnar
en orolig själ

2013-11-27

  Fem hjärtan VIP
Djur är bättre än lugnande tabletter..Krama om dom mycket och länge..!
2013-11-27

  Anya VIP
Oro är jobbigt...hoppas det släpper!
2013-11-27

  aol
djur får en att glömma en stund
2013-11-27

    ej medlem längre
hunden, människans bästa
vän..ger oändligt..och tröstar
2013-11-27

  Ljusletaren
Så klart att hundarna får dig att glömma din oro ;.)
/kram
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP