Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är det


Att andas ord

Jag har inget budskap,
ingenting viktigt att säga världen
som jag bara måste få ut.

Jag skriver ändå.

Det är en del av min andning.
Att skriva är att andas ut,
att läsa att andas in.

Hålla andan är bara möjligt en kort stund.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-27 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP