Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild i ord


Den svenska tanten

Kajor som flyger i formation
Glömskor som kretsar
runt den rullatorstapplande
lilla gummans  mössklädda hjässa

Hon stannar och lyssnar
Plirar med skum blick
Ler för sig själv

Kajorna lämnar vidare




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP