Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt om hudfärg

Lära känna folk är inte så lätt

Vissa går bara på utseendet

Kan det va genom skinnet man känner personer?

Är en ljus färg bättre än mörkare toner?

Man är vit, svart, gul, kanske luden

Personligheten sitter inte i huden




Bunden vers (Rim) av Ludvig Nyberg
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-27 20:30



Bookmark and Share


  filharmoniker
Helt galant grepp om språket.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg