Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever

Andas, håller huvudet högt över ytan
Har varit nere för länge för att orka stanna kvar
Tänker flyga iväg härifrån
Skapa något bättre.

Vänta bara tills krafterna kommer
Som ett guldregn som sakta faller
Samlar jag ihop kornen
Gör det till en klimp och så småningom
Är jag den rikaste.

Medan hatet gror och livet glider ur era händer
Tar vi kraft
Gråa nu
Men skinande sen

Vänta,
Vi lever

Men än
är det inte försent
för er
heller




Fri vers av Elin Persson
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Persson
Elin Persson