Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivna armar och smutsiga hjärtan

Sommaren tar sitt största tag om mig
Kastar känslor och livet runt och runt innuti
Inget direkt slut, ingen början
Det bara händer
Likt en tornado över ängen

Jag står kvar och tittar ut över trasiga minnen
Försöker intala mig att jag är hel
medan jorden under fötterna skakar

Vill vara den jag är utan krav och utan bekymmer
Men likt allt i världen
är kämpa det enda som gör det möjligt.

Sommarens växter river upp armarna
Smutsen tränger sig in och gör sig påmind
Tankar som aldrig försvinner
Minnen som är minnen och aldrig mer kommer bli till liv,
minnen jag vill glömma
gör sig påminda i solens obarmhärtiga hetta.




Fri vers av Elin Persson
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-26 00:12



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Vackert. Får en att tänka tillbaka.
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Elin Persson
Elin Persson