Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömda

Vem är vi att fördöma
Dessa ljus och ljud som tar över
Våra liv.

Hur ska jag ställa mig till detta?
Hur ska vi komma över det faktum
att vi inte andas tillsammans
Vi är fördelade
Dömda,
att leva i en annan värld

Det finns andra dimensioner
av det vi ser nu
Förlitar mig på att det finns en tid
för oss att leva ett annat liv

Men så länge trampar fötterna,
på denna jord. Utan dig.
Utan din luft
i mina lungor.




Fri vers (Fri form) av Elin Persson
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-06 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Persson
Elin Persson