Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är inte min text, utan en text jag läst någonstans.


En sanning så sann att jag snott den



Jag älskade

Jag älskade dej

Jag älskade dej innan jag visste att vi fanns




Övriga genrer av Valdemar Anders
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-28 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders