Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara så trött




Frånvaron av sömn
gör att närvaron av
sömnlöshet infinner sig.
Anledningen till närvaron
av frånvaron sömn är närvaron
av frånvaron av min kärlek vars närvaro
jag känner att jag behöver.

Mitt liv består av frånvaron
utan närvaro av vikt




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 566 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-11 20:12



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Känner en sort tyngd i din text. Kan beror på att du lyckas meddela din känsla till mig. Tack
2011-10-07

  Stjärnöga
Jag är som du..

men vet att äkta kärlek
är oändlig även på
håll..
och den som väntar.. ;-)
2011-09-20

  lodjuret/seglare VIP
Blev alldeles snurrig i huvudet av den här, nästan bäst att gå och lägga sig innan man sitter och sömnar te, det där var i mesta laget.
2011-09-11

    livspoesi
knepigt men fyndigt!
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders