Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Din strålglans


I Din värld
Är Du solen som försöker värma

I Din värld
Sträcker Du dej efter stjärnorna
men når endast till solsystemets yttersta krets.

I Din värld
Märker Du inte att den yttersta kretsen
Förblir kall och mörk

Du famlar i mörker
I Din strålglans




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 633 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-25 19:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
begrundansord
att leva med i varje stund
2011-08-29

  mare VIP
Bra diktat
2011-08-29

    Max Poisé
15 Minuter kallas det för!

Snyggt!
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders