Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara det att jag gillar grönt allra mest



Det är inte det
att jag inte gillar dej
Det är bara det
att jag inte vill veta av dej

Det är inte det
att jag inte gillar alla färger
Det är bara det
att jag gillar grönt allra mest

Det är inte det
att jag inte accepterar dej
Det är bara det
att jag tvingas till det



Det är bara det
att jag inte gillar hösten




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 561 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-11 19:51



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Javisst kan alla färgerna
vara ljuvligt vackra
när solen skiner
om hösten..

men nog är det
allra vackrast
med gröna
knoppar
som brister
om våren
och sommarens
värme och
alla dofterna ;)

underbart vackert
skriven :)
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders