Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten man minns

Möten man minns
som finns kvar
i minnesbanken
är källa till glädje

Liksom ögon
som etsat sig fast
som såg
bekräftade
stannar kvar

Livets skeenden
är fyllda
av möten

De både berikar
och skapar känslor av
vemod







Fri vers av AA VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-29 00:52



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
möten minns vi
goda som dåliga
de etsar sig kvar
inom oss
fint skrivet
2013-11-29

    ej medlem längre
De lyser till i tanken, tankarna. Så välbeskrivet.
2013-11-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver detta vemod så bra!
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP