Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar den sista fredagen i november


God morgon

 

god morgon världen

god morgon livet

ännu en dag

att få vakna upp till

 

det är fem grader kallt

där utanför mitt fönster

bilarna ser ut som iglon

där dom står

väntar på

att motorvärmaren

ska göra sitt

 

ser en liten månskärva

som lyser upp himmelen

det är tidig morgon

i natt har jag vaknat flera gånger

sett fel på klockan

 

nu är jag riktigt vaken

minns att jag drömt

men inte vad

det är ovanligt

har en olustig känsla inom mig

 

idag är en dag med mycket pyssel

något jag tycker mycket om

fota är också något

jag kommer att ägna mig åt

 

en ny dag

som ger mig hopp om

att jag kommer att

må bättre

nu när jag lärt mig säga nej

så andra förstår

 

 

anits 29 november 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-29 06:30



Bookmark and Share


  ULJO
En briljant text
2013-12-02

    ej medlem längre
Natten är skönast, då brukar jag läsa i bibeln!
2013-11-30

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Förväntansfullt...
2013-11-29

  Anya VIP
En positiv text med styrka.
2013-11-29

  Sofhia Wirström
en text som fångar läsaren
går rakt in i hjärtat
din text får mig att må bra
såhär på morgonen
2013-11-29

  Eva Helene VIP
Vilken mysig och fin text, du får mig att må bra!
2013-11-29

  Lars Hedlin
Godmorgon ...Vackert skapat!
2013-11-29

    Birgersdotter VIP
Godmorgon-fin text.
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP