Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Så sant

 

så sant 

nu vet jag

att det inte är något

jag bara önskar

 

det är sanning

att min underbara ullbädd

håller mig borta

från kramper

varje natt

 

några nätter på sjuk huset

gav mig svar

varje natt

vaknade jag av

dessa kramper

som gör så ont

så jag inte vet vart

jag ska ta vägen

det finns inget som hjälper

det är bara att härda ut

 

så min ullbädd

är värd varje krona

tänk att få sova en hel natt

utan att bli väckt

av dessa hemska kramper

 

anits 29 november 2013

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-29 06:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-12-03

  Maria Sundelin VIP
Jag hoppas du övervinner den.
2013-12-03

  Ljusletaren
Bra köp som hjälper dig /kram
2013-12-03

  ULJO
Intresseväckande text
2013-12-02

    ej medlem längre
Ja, besegra krämporna är målet!
2013-11-30

  Bibbi VIP
Så väl att Du har Din ullbädd.
2013-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
En ullbädd...det kanske vore något...det låter i alla fall skönt...
2013-11-29

  Anya VIP
Men så bra. Härligt när man investerat i något lyckat.
2013-11-29

  Sofhia Wirström
dina tankar från din vardag
får läsaren att bli än mer
intresserad av att läsa
mer utav dina fina vardagsglimtar
fint skrivet
låter bra att ullbädden hjälper


2013-11-29

  Eva Helene VIP
Så positivt och fint!
2013-11-29

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2013-11-29

    sajo
Du skriver så intressant så jag blir riktigt nyfiken på din ullbädd. Får nog göra ett studiebesök hos dig.

Hälsa hundarna
Kram
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP