Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Make our spirit free!

Holding your hands

Breathing the same air

Life has always been all of us

Your words make my spirit free

My words make your spirit free

We are the sacred energy of this universe

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 201 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-29 09:26



Bookmark and Share


  mysing
gillar båda, dock tog den svenska versionen sig rakt in i hjärtat, otroligt vacker!
2013-11-30

  bittemi VIP
Fin även på engelska! Jag läste den svenska versionen först
2013-11-30

    ej medlem längre
Mjukt och kärleksfullt.
2013-11-29

  Destino
Så fint
2013-11-29

  Sofhia Wirström
varma rader
underbara rader

2013-11-29

    ej medlem längre
Varm...
2013-11-29

  Angel of love
Helt underbar text.
2013-11-29

    ej medlem längre
Nice indeed.
2013-11-29

  louisegirl

Fint skrivit!

2013-11-29

    ej medlem längre
Jag tappar andan, väldigt fin.
2013-11-29

  Federico Romano
Måste säga att det är fina ord, men skulle uppskatta det på svenska, jag vet inte varför poeter skriver på ett språk ni inte har som modersmål, det blir fel för mig, känslan försvinner, ärligheten från modersmålet försvinner, Vårt språk ger uttryck i vår poetiska känsla, det går inte att ersätta..
2013-11-29

    ej medlem längre
Fint Lars!
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin