Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vågkast

 

En värld av tyranni som sliter oss bort

Livet!
Våra liv är ett vågkast

Ett vågkast,
Som försvinner i havets eviga skymningar

I våra ögon vilar svidande ord,
Som söker ett svar

Varför?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 387 gånger
Publicerad 2013-11-29 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP