Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka

Att söka hör till mänskolivet
Sluta inte att söka!
Men sök inte för mycket!

Nu är jag inne på rätt spår.
Jag söker en medvandrare
som vill vandra bredvid mig
på livets stig.

Du är väl poet,liksom jag.

Jag vill dra med dig i livets dans...






Prosa av bohemen VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2013-11-29 12:00



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Ser man på! Ett nytt sätt att söka kontakt. Intressant skrivet, (men jag är inte den du söker)
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP