Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under rådande omständigheter bör vi samla oss-hjälpas åt att vända förslumningen av vårt samhälle!


Höger eller Vänster?


Jag anser att det är hög tid för våra folkvalda att börja ta lite ansvar!

Det går inte för sig att köpa politiska poäng när vårt sammanhållande-vårt samhälle bevisligen söndras.

Det går inte för sig att sänka skatter-sälja ut den infrastruktur våra förfäder byggt upp.

Det går inte för sig att låtsas att ideologierna lever längre!


Höger eller Vänster har för länge sedan blivit ett sjukt stillestånd i mitten av dårskapen.

Våra mänskliga rättigheter är snart en saga


Men vi kan och vi har råd att ta hand om varandra
Det är vår plikt
Och mål



Tycker mike!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-29 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det tycker jag också. Bra skrivet mike!
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt