Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är så trött på människor som vill vara störst bäst och vackrast som ser ner på andra


I dag 30 November 2013

 

i dag är det sista gången

jag sitter säljer böcker

om bara så en liten stund

 

jag behöver inte ta emot

dom ord du sa till mig i går

det gjorde så ont

 

det värkte i min själ

mitt hjärta ville inte tro

att du menade vad du sa

 

det är med stor oro

jag åker till julmarknaden

ändå hoppas jag

att det ska kännas bra

vill att oron försvinner

 

allra först

åker jag och tänder ljus

jag vet

att på kyrkogården

får jag det lugn och den ro

jag så väl behöver

 

ingen ska se ner på mig

alla är vi lika mycket värda

tyvärr kan man inte älska

alla människor

men man kan visa varandra respekt

för den vi är

 

anits 30 november 2013

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-30 10:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Berör men det finns en styrka i orden. Vi människor kläcker ofta ur oss dumheter. Den enda man kan ändra på är sig själv och försöka vara en bra medmänniska.
2013-12-03

  Ljusletaren
Visa respekt var det för att lära sig att umgås med alla. Så är det/kram
2013-12-03

  ULJO
Starkt och berörande
2013-12-02

  Eva Helene VIP
Berörande och hoppas de tända ljusen gav ro i själen!
2013-12-01

    ej medlem längre
Ja, ibland går man i funderingar om vår tillvaro, samlar oss till kraft å mening!
2013-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Det är sant att vi alla är lika mycket värda...bra skrivet...
2013-11-30

  Bibbi VIP
Starkt.
2013-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Så även du har varit i bokförsäljarbranschen?
Jag är på sätt och vis också i den.

Beklagligt att du blivit illa bemött.
Gud är vår tröst.
2013-11-30

  Lars Hedlin
Bra och starkt skaldat!
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP