Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


Drömma

Att drömma kan vara vackert i sig

men de bästa drömmarna är de med dig




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-30 13:49



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Drömmar kan man förverkliga om
man följer dess intentioner.

Ha det gottBosse
2016-02-24

  Ninananonia VIP
Underbart
2013-11-30

  WyS VIP
Så klart!
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin