Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag kväll

Lördag kväll
ledig
stunden mellan
plikter och plikter
härligt
få tillfälle att andas
bara vara

Något vinrusig
avslappnad
kroppen kopplar av
är i nuet

Lördag kväll
tid att stanna upp
och reflektera

Insikten om att vår stund
på jorden
är kort




Fri vers av AA VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-30 23:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vår stund på jorden
så är likt en vind
flyktigt är livet såsom kärlekens bris
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP