Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visslunda (8)


Minns du hur det rusade rasade rann
hur det krasade krossade brann
hur det bara var fyra minuter till ett annat hus?
Hur du ryade rev och röt, hur du skrattade slog
och tjöt – hur det försvann?

Dagen efter hittade grannen
ett lillfinger i planket.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 592 gånger
Publicerad 2006-03-13 20:43



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
så underbart flyt i texten S.S
en puss på näsan otvekbart, smack,
du är riktigt bra på smårimmen,
men visst som någon (vet inte vem) sa till
mig, när det rimmar sätts innehållet på
andra plats. kanske är det så... ibland
2006-04-25

  madinsane
det är maskarna va? det är maskarna som är på väg att kräla ur?
det är känslan jag får av dina starka kortisar.
jag gillar att du släpper ut dem lite i taget.
lättare att låta det sjunka in så..

eller så svalmlar jag bara..
men du vet vad jag pratar om va?
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia