Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en stilla varm dimma!

Känner sötman förnöjsamt

När jag smakar ditt allra heligaste

 

Dina höfter rör sig ålandes sida till sida

Blir varmt neddränkt av din nakenhet

 

Blir varm inom mig

När du smeker min kropp

 

Det pirrar i mig av att se på dig

Du ger min fantasi näring

 

Du möter min blick

Säger att du vill ha mig

 

Över rummet går lustens lek

som en stilla varm dimma

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 338 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-12-01 15:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt och vackert...
2013-12-03

  Carina Bendix
Mycket vacker text och jättefin bild. :)
2013-12-01

  Rise Little One
Det är mycker mer en bara "som en stilla varm dimma" i din erotiska text ;)
2013-12-01

  Maj-Lis VIP
Känsligt och vackert
2013-12-01

  Mona J.
Vackert!
2013-12-01

  bumerang
Fångad lust. Varmt Buren av erotisk helighet. Varsamt delgiven.
2013-12-01

  Rozsi.kovacs

Hettan känns nära
Erotikens lust att bära
bravo Lars
2013-12-01

  Anna Nyman
Waow...!
2013-12-01

    ej medlem längre
Så hett så det pirrar till ;)
2013-12-01

  Angel of love
Erotisk hetta som sprider sig.
Väldigt bra..
2013-12-01

    ej medlem längre
Fint skrivet med mycket känsla.
2013-12-01

  Madeleine Richter
Fin dikt Lars
2013-12-01

    ej medlem längre
Nu hettar det till här, du skriver
jätte bra!:)
2013-12-01

  Fem hjärtan VIP
Vacker erotik!
2013-12-01

  louisegirl
Fin erotik!
Jättebra skrivit!

Gillar!
2013-12-01

    ej medlem längre
Fint Lars!!
2013-12-01

    ej medlem längre
Härligt het!
Jäkligt bra skriven!
2013-12-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Erotikens blomma lyser!
2013-12-01

  Gabrielle Laurèntzen
Fantasieggande och vackert skrivet
2013-12-01

  Tess74
Vacker erotik
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin