Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ting





tingen är någonting
någon
ting
är ingenting
ingen
ting

någon någons
ingen ingens

tingen är
stannade
stannad rörelse
i någons ägarhand

i ingens är tingen allt
allts
levande rörelse

tingens
egentliga källa

rörelse
process




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-01 21:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja tingen är allt-
plötsligt ingenting!
Allt är flyktigt-flyger ur din hand
vilar sedan tryggt på en annans strand.
2013-12-02

  Lars Hedlin
Vackert
2013-12-01

    ej medlem längre
Du har en stor språkbegåvning.
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser