Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglaset

Timglaset
dess sandkorn
sakta
och oupphörligt
trillar ner

Ger insikt om
att din stund på jorden
är utmätt

Lev din stund
efter din förmåga

Andas
sprid värme
ta hand om dina
medmänniskor




Fri vers av AA VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-01 23:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, en får göra det så gott en kan..verkligen viktigt att försöka..!
2013-12-05

    Birgersdotter VIP
Så sant och fint råd.
2013-12-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin uppmaning i din tänkvärda dikt! Jag försöker att leva så.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP