Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla böjbara leder !

 

Kroppen känns så tung

 Värker av trötthet

 

Kanske behöver vila

Och laga den en stund?

 

Alla böjbara leder smärtar

I arm och i knä i nacken stel och böjd

 

Känner mig trots allt nöjd kör mitt race

Stunden finns och jag är bara NU




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-02 09:46



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Bra beskrivet. Hoppas du fick vila ordentligt.
2013-12-03

    ej medlem längre
Positivitet är läkande, rätt.
2013-12-02

  Rise Little One
Dags för ett SPA känns det som...
2013-12-02

  louisegirl
Härligt med vila då!
2013-12-02

  Angel of love
Låter bra med vila.
2013-12-02

  bumerang
Skickar healing. Nu!!
2013-12-02

    ej medlem längre
En härlig massage tror jag du behöver, och sen fortsätta vara vara i nuet och njuta.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin