Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje söm på dig!

Som en skräddare syr jag

varje söm av dig varsamt

 

Nålen penetrerar

Med graciös precision

 

Mönstret som bildas

Är passionens färg

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 276 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-02 09:48



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Otroligt fint skrivet! :)
2013-12-03

    ej medlem längre
vackert Lars!
2013-12-02

  Mona J.
Åh vad fint! Och du hittar alltid så passande bilder till :)
2013-12-02

  Anya VIP
Fina metaforer i denna sensuella text!
2013-12-02

  louisegirl

Härlig passion!
2013-12-02

  Angel of love
Passionerat vackert.
2013-12-02

  bumerang
Passionens språk är gränslöst när mästaren skaldar fritt.
2013-12-02

    ej medlem längre
Älskar denna, passionens färg och hetta.
Mmm underbart.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin