Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är för kaos för dig

Jag är för kaos för dig

Vet knappt vad tålamod är


Skramlar för mycket



Och ramlar



Jag är så stökig när jag sitter still
Kan förfan inte ens lista ut vad jag vill
Men du har en vilsam själ
Dina känslor snor inte dina andetag sådär som på mig och dom beter sig inte som hundra fiskar i ett stim eller massa fåglar i en flock.

Ändå hamnar vi här
Fast jag är för kaos för dig
Nära din hud med mina andetag

Kan kaoset få vänta en stund




Fri vers av Nödfall
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-02 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall