Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje rum och vrå!

Nattens dröm sammanför oss

Hela huset blev vår arena

 

I varje rum och vrå

Vår vilda lek fick gro

 

Allt ger oss mersmak

 igen och igen

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-03 11:33



Bookmark and Share


  Destino
Mmmm underbart...
2013-12-03

  Mona J.
Titeln fick mej av någon anledning att tro att du skrivit om små tomtar i vrårna... är väl jag som är oromantisk :)
Erotiskt och fint diktat!
2013-12-03

  Carina Bendix
Låter härligt! :)
2013-12-03

    Dan Myrbeck
Bra skildrat!
2013-12-03

  Fem hjärtan VIP
Så underbart ..hoppas ni har många rum..!
2013-12-03

  louisegirl
Så fint och härligt om kärleken!
2013-12-03

  queenia
fint om kärrlekens fröjder..
2013-12-03

    ej medlem längre
Ååå vilken härlig het dikt.

2013-12-03

    ej medlem längre
Härligt.. Hoppas huset är stort.
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin