Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUMMETOTT SLICKEPOTT

Din tumme

smeker halsens linje

lämnar

osedda spår på

bröstens vita kullar

magens mjuka kudde


Når lustens centrum

där din våta tunga

penslar liv

väcker darrande vågor

som sköljer över

hudens morgonrodnad






Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-03 17:21



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Sensuell och vacker text!
2013-12-05

  Lars Hedlin
Så härligt i morgonstund ;)
2013-12-04

  Petter Wingren
Vackert, fin kulmen mot slutet hudens morgonrodnad
2013-12-03

  Tess74
Wow så vacker erotik
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP