Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En brevduva är på väg

En brevduva
är på väg
till mig

Den navigerade fel
och reste för långt

Det dröjer ett tag
innan den når fram

Men jag hoppas
att den hinner
till tidiga våren

Precis innan
isarna lossnar

Så att jag får veta
i sista stund

Innan jag
ger mig av

Om biten
jag gav dig
från mitt hjärta

Ännu lever kvar
inuti ditt







Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-03 17:33



Bookmark and Share


    eva m h
Vacker
2013-12-31

  anits VIP
Berörande och längtansfullt!
2013-12-04

  Carl Mikael Fäldt
Nog hinner den alltid!

Även Duvor vet......
2013-12-04

  Lars Hedlin
En vacker längtan!
2013-12-04

  Bo Himmelsbåge
Jag hoppas att den vita Kärleksduvan
når Dig i tid! Kärleken kan göra under! Det vet vi!
Flyg, vita duva, flyg!!!
kram
2013-12-03

  Eliza-69
Kärlek så fint
2013-12-03

  stig wikman
VILKEN UNDERBAR
TEXT.
DUVAN KOMMER
NOG SNART TILL DEJ.

KRAM Å APPLÅD.
2013-12-03

    ej medlem längre
Mmm så fin...
2013-12-03

  Angel of love
Så underbart fin, kärleksfullt.
2013-12-03

    ej medlem längre
jättefin, hoppas att den hittar fram i tid..
2013-12-03

  bumerang
Fantastisk syn i poetisk form.
Ja, så kan det vara. När kärlek råder.
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP