Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brev till

 

 

borta

 

och vacker

 

i själars beröring

andas vi

 

tid

 

som gått och kommande;

från skyars decemberstjärna

 

och igenom

 

bränner in

mjukt

dessa mönster av barndom

 

 

uppväckande

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-03 18:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en förunderligt fin musik till din saknadstext - adventstiden och barndomsminnen... dvs också texten tycker jag ju om :)
2014-01-08

    ej medlem längre
Så fin!
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP