Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en nyfunnen vän


Till M.....

Du gör mej glad och hoppfull

Ditt kämpande ger mej livslust

Din vänlighet fyller mej med värme

Ödmjukhet borde vara ditt förnamn

Tålamod är din bästa vän

Jag vet att du kommer att

bli hel igen!




Fri vers av mjuk
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-03-13 23:44



Bookmark and Share


  Annmargreta
Bra att jag hittade dina texter, man blir varm och glad av att läsa dina dikter. Hälsningar Meta.
2006-04-19

    Porslinsdockan
Sååå fint , precis sådär skulle jag vilja att någon sa till mig!
2006-03-19

  Markattan
Fint och fullt av vänskapsvärme.
2006-03-17

    Mejja
Tycker om dina vänskaps ord!
Varm och innerlig.
*Kramiz*
2006-03-14

  K*
kärlekfull och öm text - fint !
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk