Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att bli mobbad år ut och år in


snälla sluta sparka på mig



en trigger

sluta!


en trigger till

snälla sluta!


ytterligare en trigger


snälla, jag ber dig SLUTA!!






Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-04 10:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Mobbare finns
i ALLA åldrar
och överallt i vårt samhälle
jag ser RÖTT
när mobbare
är i farten
och jag är INTE
rädd att säga ifrån
och stå upp
för den mobbade!

2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus