Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika men Lika!

Fan vad vi är olika

Men det är just det jag älskar

För just den olikheten

Gör oss så jävla lika trots allt…..




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-04 11:27



Bookmark and Share


  Destino
Så bra skrivet!
2013-12-05

  Carina Bendix
Olikheten är intressant. Det vore tråkigt om alla var exakt likadana.
2013-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Snyggt...
2013-12-04

    Dan Myrbeck
Ja, vi är alla lika olika!
2013-12-04

  Angel of love
Hmm ja :)
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin